Kromme Rijn Heuvelrug

Vragenlijst voor mensen met een beperking in corona-tijd

Samen met Ieder(in) willen wij kort een vraag stellen.
Wat betekent de coronacrisis voor het leven van mensen met een beperking of chronische ziekte? En wat voor invloed hebben de nieuwe maatregelen van het kabinet hierop? Om dat in kaart te brengen, is Ieder(in) een nieuwe enquête gestart. Graag nodigen we u uit om hieraan mee te doen.

Er is inmiddels ruim een half jaar verstreken sinds het begin van de coronacrisis. Ondertussen is er sprake van een tweede golf en begin deze week zijn er weer nieuwe maatregelen genomen om het virus onder controle te krijgen. We willen graag weten wat uw ervaringen zijn op dit moment.
Is de reguliere zorg en ondersteuning ondertussen goed op gang gekomen? Kunt u erop uit en hoe staat het er voor met sociaal contact? Hoe gaat het met school, werk of dagbesteding? Voelt u zich buitengesloten of eenzaam? En welke impact hebben de nieuwe maatregelen hierop?

Wijs ook anderen op het onderzoek
Ieder(in) gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om de overheid te adviseren over de uitvoering en waar nodig aanpassing van het coronabeleid. Het is dus van groot belang dat zoveel mogelijk mensen deze alweer derde vragenlijst tijdens de coronacrisis invullen, zodat er een goed beeld komt van wat er speelt.
Kent u nog andere mensen die misschien aan de enquête willen meedoen? Vertel ze over dit onderzoek en stuur het linkje naar de vragenlijst aan ze door. Ook als ze geen lid van deze vereniging zijn.

Tot 11 oktober
Vanaf vandaag tot en met 11 oktober staat de vragenlijst online. Door hieronder op de link te klikken gaat u direct naar de digitale vragenlijst. Het invullen ervan duurt 10 à 15 minuten.

Ga naar de vragenlijst

Veel dank voor uw deelname!  Met vriendelijke groet,
Jos Sprenkels en Illya Soffer (Bestuur Mobility)